085-1307893

Partneralimentatie onderzoek

U betaalt partneralimentatie maar u heeft het vermoeden dat uw ex-partner daar géén recht meer op heeft omdat hij of zij samenleeft met een nieuwe partner of inmiddels eigen inkomen heeft?
Onderzoek kan uw alimentatiebedrag aanpassen of zelfs geheel stoppen!

Woont uw ex-partner samen?

Het is mogelijk om uw alimentatieverplichting door de rechter te laten beëindigen wanneer uw ex-partner samenwoont als waren zij gehuwd (artikel 1:160 BW). U zult daarvoor moeten aantonen dat sprake is van:

– een duurzame en affectieve relatie

– samenwonen

– wederzijdse verzorging
– een gemeenschappelijke huishouding


Onze onafhankelijk rapportage wordt in een rechtzaak geaccepteerd als wettelijk bewijsmateriaal.

Partneralimentatie verlagen of stopzetten

Wanneer uw ex-partner meer inkomsten krijgt hoeft u minder partneralimentatie te betalen. U moet dit echter wel kunnen bewijzen. Wij helpen u om aan te tonen dat uw maandbedrag omlaag moet of zelfs geheel op nihil gesteld moet worden door de rechter.

Kosten

Voor een partneralimentatie onderzoek moet over een langere periode bewijsmateriaal worden verzameld om aan te kunnen tonen dat de ex-partner daadwerkelijk samenwoont en een relatie heeft. Om onnodige kosten te voorkomen en om een goede inschatting te kunnen maken van de mogelijkheden doen wij vaak eerst een vooronderzoek. Dit bestaat uit digitaal onderzoek en meerdere observaties en geeft inzicht in de mogelijkheden voor een compleet onderzoek.

BEL 085-1307893

Bel voor vrijblijvend advies of informatie over onderzoeken die niet op deze site vermeld staan.

HOE WERKT HET?

1

GRATIS INTAKE

In dit vrijblijvende gesprek luisteren wij graag naar uw verhaal en kunnen we u al een en ander vertellen over de mogelijkheden in uw zaak.

2

PLANNING EN OFFERTE

We maken een planning met daarin alle afspraken en een helder overzicht van de kosten per onderzoeksfase zodat u zelf controle houdt over de maximale kosten.

3

ONDERZOEK

Tijdens het onderzoek houden we u vanzelfsprekend op de hoogte van de ontwikkelingen. Afhankelijk van de gebeurtenissen bepalen we in overleg de stappen van het onderzoek.

4

RAPPORTAGE EN ADVIES

U ontvangt een rapport met onze bevindingen en bewijsmateriaal. 
Indien gewenst kunnen wij u adviseren en bijstaan bij het vervolgtraject naar rechtbank of confrontatie.

Mas Nova Recherche Mozartlaan 27 1217 CM Hilversum

KvK: 32096779 BTW ID: NL001991147B15 POB 1654