085-1307893

Diefstal en verduistering

Diefstal en verduistering (in dienstbetrekking) komt helaas vaak voor. Bij minimaal één op de drie bedrijven zijn werknemers actief die geld, goederen of informatie van hun werkgever stelen. Naast de kosten die dit met zich meebrengt is het ook vervelend dat uw vertrouwen in uw werknemer wordt beschaamd. Een vermoeden van bedrijfsdiefstal is een gerechtvaardigde reden voor onderzoek. Wij zorgen ervoor dat we binnen de mogelijkheden van de wet aan de slag kunnen om de diefstal of verduistering te bewijzen. Wij werken indien gewenst samen met vaste arbeidsrecht specialisten om tot een juiste afronding van uw zaak te komen.

Wij doen objectief onderzoek naar de feiten. Denk hierbij aan administratief onderzoek, het inzetten van verborgen camera’s en GPS trackers en het interviewen van personen. Na het onderzoek volgt bijna altijd een gesprek met de werknemer waarin deze wordt geconfronteerd met de uitkomsten van het onderzoek. In veel gevallen leidt de zaak uiteindelijk tot een vertrek van de werknemer via een ontslag op staande voet, een vaststellingsovereenkomst of via een rechtzaak. Zeker bij een ontslag op staande voet is het van belang dat deze juridisch op de juiste wijze wordt geformuleerd om te voorkomen dat een rechter alsnog een schadevergoeding toekent aan de werknemer.

BEL 085-1307893

Bel voor vrijblijvend advies of informatie over onderzoeken die niet op deze site vermeld staan.

HOE WERKT HET?

1

GRATIS INTAKE

In dit vrijblijvende gesprek luisteren wij graag naar uw verhaal en kunnen we u al een en ander vertellen over de mogelijkheden in uw zaak.

2

PLANNING EN OFFERTE

We maken een planning met daarin alle afspraken en een helder overzicht van de kosten per onderzoeksfase zodat u zelf controle houdt over de maximale kosten.

3

ONDERZOEK

Tijdens het onderzoek houden we u vanzelfsprekend op de hoogte van de ontwikkelingen. Afhankelijk van de gebeurtenissen bepalen we in overleg de stappen van het onderzoek.

4

RAPPORTAGE EN ADVIES

U ontvangt een rapport met onze bevindingen en bewijsmateriaal. 
Indien gewenst kunnen wij u adviseren en bijstaan bij het vervolgtraject naar rechtbank of confrontatie.

Mas Nova Recherche
Mozartlaan 27
1217 CM Hilversum

KvK: 32096779
BTW ID: NL001991147B15
POB 1654