085-1307893

Integriteitsonderzoek

De problematiek van grensoverschrijdend gedrag is aan de orde van de dag. Maar ook de onderzoeken die worden uitgevoerd naar incidenten of gedrag zijn onderwerp van gesprek.

Heeft u in uw organisatie te maken grensoverschrijdend gedrag zoals machtsmisbruik, (seksuele) intimidatie of een eenmalig incident? Dan kunt u bij ons terecht om objectief onderzoek te laten doen. Dit betekent dat onze opdrachtgever absoluut geen invloed heeft op de uitkomst van het onderzoek. De uitspraak ‘wie betaalt bepaalt’ geldt dan ook niet voor onze onderzoeken.

Objectiviteit geeft altijd méér waarde aan een onderzoek en indien uw organisatie deze mening deelt laat u ook zien dat u uw probleem daadwerkelijk wilt oplossen. Wij vinden waarheidsvinding het belangrijkste doel van een onderzoek en dit vragen wij ook van onze opdrachtgevers.

Wij willen het risico dat iemand onterecht wordt beschuldigd bovendien altijd uitsluiten en geven de onderzochte persoon dan ook altijd de mogelijkheid om te reageren op beschuldigingen. Wij spreken met uw medewerkers op vriendelijke, respectvolle wijze en werken hiervoor met zowel mannelijke als vrouwelijke onderzoekers.

BEL 085-1307893

Bel voor vrijblijvend advies of informatie over onderzoeken die niet op deze site vermeld staan.

HOE WERKT HET?

1

GRATIS INTAKE

In dit vrijblijvende gesprek luisteren wij graag naar uw verhaal en kunnen we u al een en ander vertellen over de mogelijkheden in uw zaak.

2

PLANNING EN OFFERTE

We maken een planning met daarin alle afspraken en een helder overzicht van de kosten per onderzoeksfase zodat u zelf controle houdt over de maximale kosten.

3

ONDERZOEK

Tijdens het onderzoek houden we u vanzelfsprekend op de hoogte van de ontwikkelingen. Afhankelijk van de gebeurtenissen bepalen we in overleg de stappen van het onderzoek.

4

RAPPORTAGE EN ADVIES

U ontvangt een rapport met onze bevindingen en bewijsmateriaal. 
Indien gewenst kunnen wij u adviseren en bijstaan bij het vervolgtraject naar rechtbank of confrontatie.

Mas Nova Recherche
Mozartlaan 27
1217 CM Hilversum

KvK: 32096779
BTW ID: NL001991147B15
POB 1654