Mas Nova Recherche is ontstaan dankzij een jarenlange, succesvolle samenwerking tussen meerdere recherchebureaus. Aan allerlei soorten zaken werd met veel plezier en naar tevredenheid van klanten samengewerkt en een samensmelting van deze bedrijven leek dan ook een kwestie van tijd.

Inmiddels werken wij met meerdere vaste krachten aan onze zaken en zijn wij gespecialiseerd in onderzoek voor bedrijven, advocaten en overheden. In ons team zijn zowel mannen als vrouwen werkzaam. Met de mogelijkheid om van zowel mannen als vrouwen gebruik te maken kan veel voordeel worden behaald tijdens de onderzoeken. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd particulier onderzoeker met verschillende achtergronden zoals bijvoorbeeld de inlichtingsdiensten van Defensie.
Elke onderzoeker is gelegitimeerd door en werkt met toestemming van de afdeling Korpscheftaken van de Nationale Politie. Uiteraard heeft Mas Nova Recherche een vergunning van het Ministerie van Justitie en Veiligheid om recherchewerkzaamheden te mogen uitvoeren.

De garanties van Mas Nova Recherche

  • Wij zijn erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid
  • Al onze onderzoekers hebben toestemming van (en zijn gelegitimeerd door) de Nationale Politie
  • Onze onderzoeksrapporten worden in rechtszaken geaccepteerd als wettelijk bewijs
  • Wij houden intensief contact en overleg over het verloop van uw onderzoek en de actuele kosten

 

 

Vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!