085-1307893

Overspel onderzoek

Angst en onzekerheid

Als uw partner ineens vaker moet ‘overwerken’, altijd even snel op zijn of haar telefoon kijkt en deze snel uit doet als u in de buurt bent, blijft slapen bij ‘vrienden’ kunt u het gevoel krijgen dat er iets mis is. Er zijn vele kleine dingen die erop kunnen wijzen dat er sprake is van overspel. Toch hoeft dit niet altijd zo te zijn. Wij begrijpen uw angst en onzekerheid en de impact die de situatie heeft op uw dagelijks leven. Indien gewenst kunt u bij ons ook geholpen worden door een vrouwelijke collega.

Het onderzoek

Onderzoek naar overspel bestaat voornamelijk uit het schaduwen van uw partner. Op deze manier kunnen wij foto- en videomateriaal maken van zijn of haar activiteiten en kunnen uw vermoedens worden bevestigd., of -en misschien liever nog- worden ontkracht.

Na het onderzoek

Als u onze uitgebreide rapportage met bewijsmateriaal heeft ontvangen is het aan u wat u verder wil doen met de zaak. U kunt bijvoorbeeld uw partner confronteren met het bewijs. Indien gewenst kunnen wij dit ook voor u doen óf hierbij aanwezig zijn.

Kosten

De kosten van onderzoek naar overspel zijn per geval verschillend en afhankelijk van wat uw partner allemaal doet. Wij werken op uurbasis en hanteren relatief lage prijzen. In overleg met u kunnen we per onderzoeksdag afspreken wat het maximale budget is.

BEL 085-1307893

Bel voor vrijblijvend advies of informatie over onderzoeken die niet op deze site vermeld staan.

HOE WERKT HET?

1

GRATIS INTAKE

In dit vrijblijvende gesprek luisteren wij graag naar uw verhaal en kunnen we u al een en ander vertellen over de mogelijkheden in uw zaak.

2

PLANNING EN OFFERTE

We maken een planning met daarin alle afspraken en een helder overzicht van de kosten per onderzoeksfase zodat u zelf controle houdt over de maximale kosten.

3

ONDERZOEK

Tijdens het onderzoek houden we u vanzelfsprekend op de hoogte van de ontwikkelingen. Afhankelijk van de gebeurtenissen bepalen we in overleg de stappen van het onderzoek.

4

RAPPORTAGE EN ADVIES

U ontvangt een rapport met onze bevindingen en bewijsmateriaal. 
Indien gewenst kunnen wij u adviseren en bijstaan bij het vervolgtraject naar rechtbank of confrontatie.

Mas Nova Recherche Mozartlaan 27 1217 CM Hilversum

KvK: 32096779 BTW ID: NL001991147B15 POB 1654