085-1307893

Screening personeel

Bijna 70% van de sollicitanten liegt over zijn of haar CV. Zeker bij verantwoordelijke functies is dit reden genoeg om van tevoren goed te checken wie u in huis haalt. Dit kan door een pre-employment screening. Maar ook uw huidige werknemers én degenen die uw bedrijf verlaten kunnen worden gescreend om problemen te voorkomen.

Het screenen van personeel doen wij via onze gespecialiseerde afdeling PersoneelChecken.nl.

Wij checken voor u onder andere het CV op meerdere punten, we controleren referenties, identiteitsbewijzen, antecedenten, integriteit, de financiële situatie en wij kunnen een gesprek voeren met hem of haar. Het screeningproces van PersoneelChecken.nl vindt vrijwel geheel online plaats en vraagt zo min mogelijk tijd en moeite van uw kandidaat of medewerker.

Kijk voor meer informatie over onze screenings op:
HOE WERKT HET?

1

Functie risicoprofiel

U vult als werkgever een online vragenlijst in over de functie van de medewerker. Samen met u bepalen wij het risicoprofiel van de functie.

2

Samenstellen screening

Aan de hand van het risicoprofiel stellen wij de online screening samen zodat deze voldoet aan de privacywetgeving.

3

Onderzoek

Aan de hand van de ingevulde vragenlijsten, eigen verklaring en ontvangen documenten doen wij en (digitaal) onderzoek naar CV, diploma’s en achtergrondonderzoek.

4

Rapportage en advies

Indien nodig voeren wij nog een gesprek met uw kandidaat of werknemer. U ontvangt vervolgens een rapport met onze bevindingen over diens betrouwbaarheid en integriteit.

Mas Nova Recherche
Mozartlaan 27
1217 CM Hilversum

KvK: 32096779
BTW ID: NL001991147B15
POB 1654