085-1307893

Stalking onderzoek

Wat u direct moet doen bij stalking

Probeer altijd aangifte te doen bij de politie.
Hoewel de kans klein is dat zij u kunnen helpen raden wij dit wel aan. Misschien heeft u immers geluk en bent u net degene die wél direct geholpen kan worden. Verder is het zaak om een zo gedetailleerd mogelijk dagboek bij te houden met ALLE acties die de stalker doet, voorzien van datum en tijdstip. Bewaar daarin ook alle berichten, brieven, telefoongesprekken en elk ander bewijs dat u kunt vastleggen. Wij kunnen u eventueel helpen met een makkelijke app waarmee u simpel gebeurtenissen kunt vastleggen.

Wat wij voor u kunnen doen

Wij kunnen u helpen met het identificeren van een onbekende dader, het verzamelen van bewijs en het opstellen van een rapport waarmee u in veel gevallen makkelijker aangifte kunt doen bij de politie.
Ook kunnen wij uw stalker confronteren met het bewijs en het stalken kan daarmee in veel gevallen al worden gestopt.

HOE WERKT HET?

1

GRATIS INTAKE

In dit vrijblijvende gesprek luisteren wij graag naar uw verhaal en kunnen we u al een en ander vertellen over de mogelijkheden in uw zaak.

2

PLANNING EN OFFERTE

We maken een planning met daarin alle afspraken en een helder overzicht van de kosten per onderzoeksfase zodat u zelf controle houdt over de maximale kosten.

3

ONDERZOEK

Tijdens het onderzoek houden we u vanzelfsprekend op de hoogte van de ontwikkelingen. Afhankelijk van de gebeurtenissen bepalen we in overleg de stappen van het onderzoek.

4

RAPPORTAGE EN ADVIES

U ontvangt een rapport met onze bevindingen en bewijsmateriaal. 
Indien gewenst kunnen wij u adviseren en bijstaan bij het vervolgtraject naar rechtbank of confrontatie.

Mas Nova Recherche Mozartlaan 27 1217 CM Hilversum

KvK: 32096779 BTW ID: NL001991147B15 POB 1654