085-1307893

Woon- en huurfraude

Verhuurt u woon- of bedrijfsruimte? Dan ligt altijd het gevaar op de loer van malafide huurders. Ontvangt u signalen over een mogelijke wietplantage, drugshandel of illegale onderhuur in uw pand? Wij kunnen voor u vaststellen wat de werkelijke situatie is. Wie woont er écht in de woning en zijn dit uw huurders? Door digitaal onderzoek, observaties en interviews met mensen in de buurt krijgt u de feiten boven tafel.

Onderzoek woon- en huurfraude bestaat uit digitaal onderzoek, observaties en mogelijk uit het interviewen van buurtbewoners. Zo ontstaat er een goed beeld van de situatie. U ontvangt een heldere en juridisch effectieve rechtsgeldige rapportage waarmee u bij een confronterend gesprek en bij een eventuele rechtszaak sterk in uw schoenen staat. Ook hierin staan we u graag bij.

BEL 085-1307893

Bel voor vrijblijvend advies of informatie over onderzoeken die niet op deze site vermeld staan.

HOE WERKT HET?

1

GRATIS INTAKE

In dit vrijblijvende gesprek luisteren wij graag naar uw verhaal en kunnen we u al een en ander vertellen over de mogelijkheden in uw zaak.

2

PLANNING EN OFFERTE

We maken een planning met daarin alle afspraken en een helder overzicht van de kosten per onderzoeksfase zodat u zelf controle houdt over de maximale kosten.

3

ONDERZOEK

Tijdens het onderzoek houden we u vanzelfsprekend op de hoogte van de ontwikkelingen. Afhankelijk van de gebeurtenissen bepalen we in overleg de stappen van het onderzoek.

4

RAPPORTAGE EN ADVIES

U ontvangt een rapport met onze bevindingen en bewijsmateriaal. 
Indien gewenst kunnen wij u adviseren en bijstaan bij het vervolgtraject naar rechtbank of confrontatie.

Mas Nova Recherche
Mozartlaan 27
1217 CM Hilversum

KvK: 32096779
BTW ID: NL001991147B15
POB 1654