085-1307893

Ziekteverzuim

U vermoedt dat uw medewerker niet écht ziek is? Of heeft u gehoord dat hij of zij andere werkzaamheden verricht tijdens ziekte? U moet helaas niet alleen het loon doorbetalen maar ook het salaris van de vervangende werknemer. Dit kost u gemiddeld minimaal 250 euro per dag! Gedegen onderzoek leidt vaak tot de beëindiging van het dienstverband en scheelt u een hoop geld, energie en frustratie. Voordat we kunnen starten met onderzoek controleren wij altijd of u als werkgever aan alle verplichtingen van goed werkgeverschap hebt voldaan.

Dit doen wij om te voorkomen dat u in een latere procedure bij de rechter het deksel op de neus krijgt en in het ongelijk wordt gesteld, bijvoorbeeld omdat u té snel een rechercheonderzoek bent gestart. Indien alle lichten op groen staan kan het onderzoek echter beginnen. Om onomstotelijk vast te stellen dat er sprake is van onrechtmatig ziekteverzuim zullen wij de zieke werknemer meerdere dagen observeren. Op deze manier is het mogelijk om een patroon van verwijtbaar handelen aan te tonen, wat noodzakelijk is bij ontbinding van het dienstverband of ontslag.

BEL 085-1307893

Bel voor vrijblijvend advies of informatie over onderzoeken die niet op deze site vermeld staan.

HOE WERKT HET?

1

GRATIS INTAKE

In dit vrijblijvende gesprek luisteren wij graag naar uw verhaal en kunnen we u al een en ander vertellen over de mogelijkheden in uw zaak.

2

PLANNING EN OFFERTE

We maken een planning met daarin alle afspraken en een helder overzicht van de kosten per onderzoeksfase zodat u zelf controle houdt over de maximale kosten.

3

ONDERZOEK

Tijdens het onderzoek houden we u vanzelfsprekend op de hoogte van de ontwikkelingen. Afhankelijk van de gebeurtenissen bepalen we in overleg de stappen van het onderzoek.

4

RAPPORTAGE EN ADVIES

U ontvangt een rapport met onze bevindingen en bewijsmateriaal. 
Indien gewenst kunnen wij u adviseren en bijstaan bij het vervolgtraject naar rechtbank of confrontatie.

Mas Nova Recherche
Mozartlaan 27
1217 CM Hilversum

KvK: 32096779
BTW ID: NL001991147B15
POB 1654