085-1307893

Concurrentie- en relatiebeding

Sinds augustus 2022 mogen werknemers slechts bij hoge uitzondering worden gehouden aan een concurrentie- of relatiebeding of een beperkingen van nevenwerkzaamheden. U moet als werkgever uw redenen gedetailleerd beschrijven en vastleggen. Zo kan bijvoorbeeld worden voorkomen dat uw (ex-)werknemer uw klanten benadert voor zijn eigen zaakjes of  gevoelige informatie doorspeelt aan uw concurrent. Deze onrechtmatige daden kosten u als werkgever veel geld en ergernis. Wij helpen u graag bij het stoppen van deze ongewenste praktijken.

Om aan te kunnen tonen of het concurrentie- of relatiebeding wordt geschonden zullen wij de persoon in kwestie meerdere dagen schaduwen. Hierbij wordt foto- en videomateriaal gemaakt van de gedragingen van uw (ex-)werknemer. Zo kunnen we een patroon van onrechtmatig handelen vaststellen en voldoende bewijs verzamelen om het probleem snel en effectief op te lossen. Tevens komt u zo goed beslagen ten ijs in een gerechtelijke procedure.

BEL 085-1307893

Bel voor vrijblijvend advies of informatie over onderzoeken die niet op deze site vermeld staan.

HOE WERKT HET?

1

GRATIS INTAKE

In dit vrijblijvende gesprek luisteren wij graag naar uw verhaal en kunnen we u al een en ander vertellen over de mogelijkheden in uw zaak.

2

PLANNING EN OFFERTE

We maken een planning met daarin alle afspraken en een helder overzicht van de kosten per onderzoeksfase zodat u zelf controle houdt over de maximale kosten.

3

ONDERZOEK

Tijdens het onderzoek houden we u vanzelfsprekend op de hoogte van de ontwikkelingen. Afhankelijk van de gebeurtenissen bepalen we in overleg de stappen van het onderzoek.

4

RAPPORTAGE EN ADVIES

U ontvangt een rapport met onze bevindingen en bewijsmateriaal. 
Indien gewenst kunnen wij u adviseren en bijstaan bij het vervolgtraject naar rechtbank of confrontatie.

Mas Nova Recherche
Mozartlaan 27
1217 CM Hilversum

KvK: 32096779
BTW ID: NL001991147B15
POB 1654